Belföld

Bokros Lajos: Orbán megbolondult

Szerinte ez nem lenne baj, ha nem egy egész ország inná meg a levét.

Bokros Lajos arra jutott, Orbán Viktor megbolondult. Szerinte más következtetés nem vonható le abból, hogy azt mondta, Brüsszel migránspárti zsoldosokkal akarja lecserélni a magyar határőrséget.

A Modern Magyarország Mozgalom elnöke szerint a kormányfő már Strasbourgban sem volt formában.

Nem volt képes két sovány gumicsont-engedményt felajánlani annak érdekében, hogy saját pártcsaládja támogathassa őt a Sargentini-jelentés ellen szavazva. Nem hagyott menekülő utat Manfred Webernek, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, aki eddig mindig védte Orbán össze bűnét.

Keddi, hazugságoktól hemzsegő beszédét, most újabb tombolással tetézte, még szörnyebb hazugságokkal.

Brüsszel nem akarja lecserélni a magyar határőrséget. Erre nem is lenne joga. Megerősíteni szeretné az Európai Unió külső határainak védelmét. Nem erről papolt maga Orbán az elmúlt három évben? Nem ő követelte éppen azt, hogy nemzetközi segítséggel erősítsük meg a külső határok védelmét? Nem arról beszél állandóan, hogy közös határvédelmi politika kell?

Bokros Lajos szerint lassan meglágyul a vezér elméje, ami nem lenne baj,

ha nem egy egész ország, egy egész nemzet, egy egész társadalom inná meg ennek a levét.

A hazugságokon már nem csodálkozik, de ébresztőt fújt a polgártársaknak, mert azt elfogadhatatlannak tartja, amikor a szellemi és lelki kútmérgezés már rettenetes kárt okoz a nemzetnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik