Belföld

Toroczkaiék kasztrálnák a migránsbűnözőket

A Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalom szerint a kémiai kasztrálást kellene alkalmazni azzal „az alávaló, a kormány által menekültnek tekintett erőszakolóval szemben is, aki nem tiszteli a magyar nőket és azt az országot, amelyik befogadta.”

A Jobbik szakadárokból alakult mozgalom azután adott ki dühös hangvételű közleményt, hogy afgán menekült szexuális kényszerítést hajtott végre egy nő ellen egy budapesti szórakozóhelyen.

Újabb szexuális bűnökkel gyanúsítják a körözött afgán férfit
A szexuális kényszerítés mellett kétrendbeli szeméremsértés miatt is keresik.

Toroczkaiék szerint bebizonyosodott, hogy mégsem elegendő az a védelem, amit a jelenlegi kormány képes nyújtani a magyar embereknek, hiszen ennek a betolakodónak is oltalmazotti státuszt adtak, talán azért, mert Orbán Viktor szerint „illedelmesen kopogott”.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint

a nemi erőszakot elkövetőkkel szemben a kémiai kasztrálást a magyar jogrendbe be kell emelni, ami kellő elrettentő erővel is bírhat akár a további betolakodók számára is, sőt a szibériai bérrabtartás szintén visszatartó hatással lehet az ilyen aljas bűnelkövetőkre.

Hozzátették, ha ehhez hasonló szigorral és hatékonysággal léphetnének fel a hatóságok velük szemben is, a bűnözőknek kevésbé lenne vonzó célpont Magyarország, családjaink pedig nagyobb biztonságban élhetnének.

Toroczkai megjegyezte, ezért javasolta a határkerítés megépítését is, melynek jogi kiskapuja most az, hogy az ilyen migránsbűnözőket ezrével fogadja be hazánkba a kormányzat.

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik