Belföld

Rohamot kapott vezetés közben egy férfi Gyulán

Vezetés közben lett rosszul egy férfi a múlt hónap végén Gyulán, a Béke sugárúton. A férfi többször is elhagyta autójával a forgalmi sávját és majdnem nekiütközött az előtte haladó autónak.

Ezt látta két gyulai járőr, akik azonnal utána indultak. Többszöri fény és hangjelzés után végül sikerült megállítaniuk a kocsit. A rendőrök azonnal látták, hogy a jármű vezetője rosszul van. A férfi ekkor már nem volt teljesen az eszméleténél, izzadt és remegett. Ezt követően azonnal mentőt hívtak hozzá, majd a segítség megérkezéséig itatták és hűtötték.

A kórházban megállapították, hogy az a betegség, amelynek első tünetei ilyen gyorsan és intenzíven jelentkeztek nála, az életét is veszélyezteti. Két hét kórházi kezelés után a férfi hazamehetett és úgy gondolta, hogy levelet ír a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének és kéri, hogy személyesen mondhasson köszönetet az őt megmentő két rendőrnek.

A találkozás alkalmával a férfi elmondta, nagyon hálás a rendőrök figyelmességéért, szakszerű és emberséges intézkedéséért. Úgy gondolja, ha nem állítják meg időben balesetet okozott volna, a gyors orvosi segítség pedig megmentette az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik