Belföld

Eltűnt két tinédzser fiú – fotók

Egy 13 éves Sályból, egy 15 éves pedig Budapestről.

A mezőkövesdi rendőrök keresik a 13 éves Oláh Dezsőt, aki még pénteken 17 óra körül indult el Bogácsra szórakozni, de azóta nem ment haza, ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

 

 

Oláh Dezső mintegy 156 centi magas, 50 kiló körüli, szikár testalkatú. Sötétbarna hajú, a fejtetőn 5 centi hosszú, oldalt és a tarkóján rövidre van vágva. Eltűnésekor fekete mintás, fehér színű pólót, farmernadrágot, piros-rózsaszín mintás cipőt viselt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az alábbi elérhetőségeken várja a jelentkezéseket.

Eltűnés miatt keresik Mihajlovics Levente Györgyöt is. A 15 éves fiú augusztus 20-án XVIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihajlovics Levente György 170 centi magas, barna, bal oldalt felnyírt hajú és barna szemű fiú. Eltűnésekor fekete vászoncipőt, hosszú, fekete nadrágot viselt és egy hátizsák volt nála.

A XVIII. kerületi kapitánysága is azt kéri, hogy aki a fiút felismeri, tartózkodási helyéről, eltűnése körülményéről bármit tud, tegyen bejelentést az ingyenes 06-80-555-111-es „Telefontanún”, a 107 vagy 112 központi segélyhívók valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik