Belföld

Felújította a játszóteret a fábiánsebestyéni férfi, az önkormányzat hálából feljelentette

Bálint Róbert fábiánsebestyéni képviselő és kocsmatulajdonos kicsit felújította a helyi játszóteret, de akciójának nem örült mindenki. Pedig lesmirglizte és újrafestette a helyi a játékok faelemeit, két köbméter friss homokot szállított oda, összeszedte az emberi és állati ürüléket, szóval ki is takarította a területet, derül ki a Délmagyar riportjából. A szülőktől sok köszönetet kapott, de a polgármester és a többi képviselő felháborodott Bálint Róbert tettén:

Minden képviselő elmondta erről a véleményét, ami ugyanaz volt, vagyis hogy bűncselekmény történt a játszótéren, mert nem lett bevizsgáltatva sem a homok, sem a festék…Én már ott bevallottam, hogy én voltam az „elkövető”. Megszavazták, hogy feljelentenek, mivel nem kértem engedélyt, hogy az önkormányzat vagyonához nyúljak. Végül ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést

– nyilatkozta a képviselő a lapnak.

A Délmagyar a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudta, hogy a Szentesi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

(kiemelt képünk illusztráció: ThinkStock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik