Beköltözött a 2Rule az egykori Vico-székházba

Mészáros Lőrinc sportruházati cége saját központot kapott: Gyárfás Tamás irodaháza után Fenyő Jánoséba is beköltözött a felcsúti vállalkozó egy emblematikus cége.

Mészáros Lőrinc sportruházati cége saját központot kapott: a 24.hu információi szerint a Magyar Sportmárka Zrt. a „Vico-székházként” ismert rózsadombi irodaház felső szintjeit foglalta el az elmúlt napokban.

A magyar futball világában két hónap alatt teret nyerő, az állami médiával különleges kapcsolatot ápoló cég 2017 végén még egyetlen alkalmazottal és mindössze 5 millió forint törzstőkével vegetált. A cég eddigi bejelentett címe a szintén Mészáros érdekeltségébe tartozó herceghalmi Talentis Zrt. irodája volt, de ott még a sportruházati cég nevét sem írták ki a többi Talentis-érdekeltségben működő vállalkozás mellé.

Az új székhely kiválasztása nem véletlen. A 20 éve meggyilkolt Fenyő János vállalkozó Vico-járól elhíresült irodaház az Appeninn Holding-részvények többségének felvásárlása után márciusban szintén Mészáros Lőrinc fennhatósága alá került.

Forrás:24.hu

Az Appeninn az elmúlt évtizedben több budai B-kategóriás irodaházat szerzett meg és működtetett, amelyek most a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. valamint a Konzum PE Magántőkealap közvetítésével landoltak a felcsúti milliárdos érdekkörében. A felvásárlás idején az Appeninn tulajdonában és üzemeltetésében lévő, összesen 65 ezer négyzetméter alapterületű ingatlanegyüttes értéke meghaladta a 22 milliárd forintot.

A hétvégén a Törökvészi úti irodaházban már kisteherautókkal érkeztek bedobozolt 2Rule-termékek.

Figyelemre méltó, hogy Mészáros nemcsak Fenyő, hanem a megölt vállalkozó ősellensége, az 1998-as gyilkosság ügyében meggyanúsított Gyárfás Tamás irodaházát is megszerezte. Orbán Viktor milliárdos barátja tavaly év elején vette meg az egykori Nap-TV-s székházat az Angol utcában, ahova később beköltöztette saját tévéjét, az Echót.