Belföld

Ajvé: A Fidesz kiadott egy közleményt, amiben egyszer sem szerepel az, hogy Soros

Így közlekedik Glória Mundi.

A világ egy folyton változó, alakuló, képlékeny dolog, és nap mint nap bizonyítékok ezrei mutatják meg nekünk, hogy semmi sem lehet állandó. Persze vannak sziklaként álló dolgok az ember életében, amelyeket hiába koptat a változás tengere, nem engednek.

A Fidesz nem tartozik ezek közé. 

Nézzék csak meg ezt a közleményt, amit most adtak ki:

A szocialisták annak idején elvettek egyhavi fizetést az emberektől, alacsony bérekért dolgoztatták és “agyonadóztatták” a munkavállalókat – közölte a Fidesz-frakció pénteken az MTI-vel.

 

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja ezzel arra reagált, hogy Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke sajtótájékoztatón felszólította a kormányt: a további kivándorlás megakadályozása érdekében “adja vissza” a cafeteriát a dolgozóknak, illetve ne vonja el a tűzoltók túlórapótlékát. A Fidesz-frakció azt írta, amikor a szocialisták kormányon voltak, megduplázták a fiatalok munkanélküliségét, és azt mondták nekik, el lehet menni innen.

 

„Mi a baloldallal ellentétben nem azt gondoljuk, hogy el lehet menni innen, ha nem tetszik. 2010 óta harmadára csökkentettük a fiatalok munkanélküliségét, és azon dolgozunk, hogy az emelkedő bérek, csökkenő adók, a fiatalokat és a családokat érintő támogatások révén minél többen találják meg a számításukat itthon” – tették hozzá.

 

Hangsúlyozták, hogy a cafeteria nem szűnik meg és nem is csökken sem a közszférában, sem a magánszférában, azt a SZÉP-kártyán továbbra is megkapják a munkavállalók.

 

“A célunk, hogy a magyar munkavállalók munkájukért tisztességes bért kapjanak és inkább a bérük emelkedjen, ne pedig utalványokban kapják fizetésük egy részét. A béremelések további ösztönzéseként tovább csökkentjük a munkát terhelő adókat és folytatjuk a közszféra béremelési programjait is” – áll a közleményben.

Nem tűnik fel valami nagyon furcsa, nagyon szokatlan dolog a szöveggel kapcsolatban? Pontosan, egyszer sem szerepel benne az, hogy Soros György. Vagy a képzelt bevándorláspárti milliárdos, vagy a Fidesz kezd veszíteni a politikai erejéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik