Belföld

Búcsúvideót tettek közzé az N1TV munkatársai

Búcsúvideót tett közzé Facebook oldalán a Jobbik pártalapítványa által finanszírozott Nemzeti 1 TV. A felvételen Kisberk Szabolcs főszerkesztő azt mondja, nekik még sokakkal ellentétben tiszta a keze, Magyar Klára arról beszél, neki még tiszta a szíve, Szilvási Péter annyit tesz hozzá, hogy ők még a józan eszükre hallgatnak, majd lekapcsolják a lámpát.

Lapunk elérte Kisberk Szabolcsot, az N1 TV távozó főszerkesztőjét, akinél arról érdeklődtünk, igaz-e valamelyik pletyka, azaz valóban Toroczkai László Mi Hazánk Mozgalmánál, esetleg az immár kormányközeli Hír TV-nél folytatja pályafutását, ám az újságíró csak nevetett a verziókon. Azt mondta:

Fogalmam sincs, hol folytatom. Azért megyek el, mert nagyon sok minden megváltozott az elmúlt hónapokban, már korántsem az a helyzet, mint amikor idejöttem.

A Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány, mint az N1TV médiaszolgáltatója közleményt adott ki. Biztosítja minden nézőjét, hogy tovább kívánja működtetni a Nemzeti 1 Televíziót. Az N1TV élére megbízott főszerkesztőnek Lánczi Richárdot, korábbi szerkesztőt nevezték ki, az új munkatársakat hamarosan bemutatjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik