Belföld

Megnyomorította barátnője kutyáját egy nagykőrösi férfi, mert szakított vele

Állatkínzás miatt emelt vádat a Nagykőrösi Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki különös szenvedést okozva bántalmazta volt barátnője kutyáját.

A nagykőrösi férfi  megharagudott volt barátnőjére, ezért elhatározta, hogy bosszút áll rajta, és elpusztítja a kutyáját, egy fehér szőrű máltai selyemkutyát, amely szakításukat követően a férfinál maradt.

A férfi a házának udvarán egy fejszenyéllel nagy erővel fejbe vágta a kutyát. A kutya az ütéstől azonnal összerogyott. A kutya hiába vonyított a férfi, újra lesújtott rá a fejszével.

Amikor a kutya már nem mozgott a férfi beletette egy zsákba, bekötötte a zsák száját, majd kerékpárral elvitte a Kőrös-ér partjára. Itt talált egy illegális szemétlerakóhelyet, és oda letette a zsákot.

Miután a férfi hazament, felhívta volt barátnőjét, és közölte vele, hogy elajándékozta a kutyát.

A kutya az ütésektől nem pusztult el, azonban egyik oldalára lebénult, a zsákból nem tudott kiszabadulni. Az állatot még ezen a napon 17 óra körüli időben megtalálták, életét csak az állatorvosi beavatkozás mentette meg.

A Nagykőrösi Járási Ügyészség állatkínzás miatt emelt vádat a férfi ellen.. Bűnösségéről a Nagykőrösi Járásbíróság fog dönteni.

Fotó: illusztráció

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik