Belföld

Deutsch Tamás: nyáron óvatosan az isiásszal!

A Fidesz EP-képviselője szerint nem Juncker alkoholproblémája a baj, hanem az, hogy letagadja.

Az ECHO TV Bayer show című műsorában Deutsch Tamás úgy vélte, sajátos politikai Stockholm-szindrómában szenved a magyar ellenzéki sajtó. Saját álvalósága rabja lett, amikor folyton Orbán Viktor nemzetközi elszigeteltségét mantrázza, miközben a magyar kormányfő az elmúlt pár napban a világ legmeghatározóbb állam- és kormányfőivel találkozott.

A politikus az LMP ügyeit kabarénak nevezte, bár hozzátette, drukkol, hogy a párt ne hagyja magát belekényszeríteni a szociálliberális együttműködésbe. Szerinte vannak még az LMP-ben olyanok, akik Schiffer András vonalát képviselik. Bár nem akart abba a hibába esni, hogy megmondja, milyen legyen a kormány versenyképes ellenzéke, Deutsch úgy vélte, jót tenne az országnak, ha lenne egy olyan irányvonalú ellenzéki párt, mint az LMP.

Deutsch Tamás szerint éppen a Stop Soros miatt indult kötelezettségszegési eljárás mutatja, hogy jó a törvény. 

 

Újabb kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen
Illetve bírósági szakaszba lépett a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított jogsértési eljárás.

Ma ugyanis, ha Magyarország valamit jól csinál, akkor az európai, fősodratú politika elit felhorgad. A Fidesz EP-képviselője szerint a kötelezettségszegési normális, Magyarország számára minden ilyen megnyugtató eredménnyel zárult, mert az érveket, ellenérveket rendezett szabályrendszerben lehetett felsorakoztatni. Nem erő alapján, hanem világos, normatív módon dőlnek el a dolgok.

Deutsch Tamás – történelmi és nemzetközi kitekintést adva az ügynek – gyalázatosnak, kommunista tempónak nevezte, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke hazudozásba menekült, ahelyett, hogy elismerte volna alkoholproblémáját, miután a NATO-csúcsot követően előkerült egy felvétel, amelyen támolyogva, segítséggel tudott csak felmenni az emelvényre. Mint mondta, nem a különböző emberei hibákkal, betegségekkel van a gond, nem azok a bűnük, hanem azok letagadása. Végül arra figyelmeztette a nézőket, utalva Juncker magyarázatára, hogy nyáron különösen veszélyes lehet az isiász.

Ez egy nagyon furcsa videó Jean-Claude Junckerről, ahol puszilgatja Európa vezetőit, aztán elbotlik
Finnország és Ukrajna vezetői kísérték le a lépcsőn a NATO-csúcson résztvevő 63 éves bizottsági elnököt.

Kiemelt kép: Echo TV 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik