Belföld

Hússzeletelő késsel sebeztek meg egy vendéget a gyrososnál

Panaszkönyvet kért a társaság, mert nem kaptak tányért a pitához.

Hússzeletelő késsel sebzett meg egy vendéget egy budapesti gyrosos alkalmazottja – számolt be az RTL Híradója. A sértett Tornanádaska polgármesterének társaságában érkezett.

A polgármester azt mondta, hét embert hozott a borsodi faluból egy építkezésre dolgozni. Útközben megéheztek, ezért megálltak a gyrososnál. Beri Tamás szerint kérték, hogy tegyék a pitát tányérra, hogy ne egyék le magukat, de az alkalmazott azt mondta, ezzel nem tud szolgálni. A falu vezetője panaszkönyvet kért, amire azt felelték neki: ez nem könyvtár.

Azt nem tagadja a polgármester, hogy kiabáltak, ott is akarták hagyni a helyet, de már csak arra figyelt fel, hogy az egyik dolgozója a kezével fogta a fejét, és ahogy elvette, látták, hogy „szét van szakadva a feje”. A sérült férfit a mentők kórházba vitték, ahol ellátták, másnap saját felelősségére engedték el.

A gyrosos egyik alkalmazottja szerint a társaság tagjai hangosak és követelőzők voltak, egy fémtálcát is hozzávágtak az egyik alkalmazotthoz. Úgy tudni, az eset után a vendéget megkéselő alkalmazott azonnal felmondott. A rendőrség megerősítette, hogy indult eljárás az ügyben, súlyos testi sértés miatt nyomoznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik