Belföld

Tömegkarambol az M3-ason

Ismét járható az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó oldala Nagyút közelében, ahol feloldották a délelőtt történt balesetek miatt bevezetett teljes útzárat – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap délután az MTI-vel.

Kovács Nikoletta tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés is befejeződött, így újra zavartalan a forgalom.

Korábban megírtuk, hogy teljes szélességében lezárták az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó oldalát Nagyút közelében, ahol az elsődleges információk szerint két balesetben összesen tizenegy jármű ütközött össze – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Az egymástól néhány száz méternyire történt két balesetben előbb nyolc, majd három jármű ütközött. Az első helyszínen öt, míg az utóbbinál egy ember sérült meg.

A helyszínelés idejére a rendőrség az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárta. A forgalmat a nagyfügedi lehajtónál a 3-as főútra terelik, a járművezetők Kálnál hajthatnak vissza a sztrádára.

(Képünk illusztráció.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik