Belföld

Pár nap múlva felszívódik Orbán Viktor

Folytatta izgalmas, egyben rendkívül igényesen kivitelezett képrejtvénysorozatát a magyar miniszterelnök, illetve Facebook-oldalának kezelője.

Orbán Viktor először múlt pénteken posztolt egy titokzatos Ó betűt, alatta egy rossz minőségű képpel, amin éppen kezet fog Angela Merkellel. Mivel a betűt a kép jobb szélére tették, egyből egyértelmű volt, hogy a kormányfő itt afféle tréfás szellemi játékra invitálja a magyar polgárokat. A rajongók és az újságok egyből találgatni is kezdtek, hova fejlődik majd a szó: migráció, korrupció, erekció, vakáció? – sorjáztak az ötletek. Másnap jött is az I betű, majd két nap lélegzetvisszafojtott várakozással telt szünet után ma délelőtt végre eljutottunk a CIÓ-ig.

Ettől önmagában még nem lennénk okosabbak, a kép méretéből kiindulva azonban világosan látszik, hogy már csak négy betű fér ki, a migrációt és a korrupciót így kizárhatjuk a megfejtések közül, erekcióra eleve nem is számítottunk, így nagyon úgy fest, hogy a NER első embere rövidesen jól megérdemelt nyári pihenőjét fogja megkezdeni.

De előtte ma még Szentpétervárra utazik, és megtekinti Franciaország-Belgium vb-elődöntőt, itt pedig át is adjuk a szót a Magyar Időknek, amely szerint Orbán Viktor

sűrű programjába a vasárnapi világbajnoki döntőt is igyekszik beilleszteni.

A kormánylap megfogalmazásából az világlik ki, hogy a vb-döntő még nem a vakáció része lesz, bár a maradék négy betű éppen kijönne addig, de ugye eddig sem jutott minden napra egy betű.

Jövő héten azonban már bizton számíthatunk rá, hogy a miniszterelnök a megkezdi a nyaralást, ám hogy hol tölti majd fel az elemeket, azt valószínűleg az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően idén sem lesz hajlandó elárulni a kormánykommunikáció.

Igaz, tavaly véletlenül mégis kiderült a titok, egy horvátországi étterem ugyanis  lelkesen megosztott egy képet a Tripadvisoron, amin a tulajdonos mosolyogva pózol Orbán Viktorral Krk szigetén.

Orbán Viktor a fiát is elvitte Erdogan beiktatására
A keleti nyitás családi színezetet kapott.

Kiemelt kép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik