Belföld

Öngyilkos lett a miskolci iskolai verekedésért elítélt lány

2015-ben Dóra és Kitti egy fiú miatt összeveszett egymással az egyik miskolci iskolában, a vitába Zsófi és Petra is bekapcsolódott, akik Dóra pártjára álltak és megverték Kittit.

A történtek után évekig elhúzódó pereskedés következett, egy darabig úgy tűnt, a lányoknak javítóintézetbe kell menniük, végül csak próbára bocsátást kaptak, a bíró pedig A legyek ura című film megnézését és William Golding Nobel-díjas író azonos című regényének elolvasását is kötelezővé tette nekik.

A Blikk most arról ír, hogy a verekedés egyik szereplője öngyilkosságot követett el. Zsófi a lap információ szerint gyógyszerekkel adagolta túl magát. A lány ügyvédje megerősítette a hírt, és ezt nyilatkozta:

Bevallom, sokkolt a hír, amikor megtudtam, nagyon megszerettem Zsófit. Halk szavú, de nagyon értelmes és kedves lány volt. Nem tudom pontosan, miért döntött így, de annyi biztos, ez az egész ügy roppantul megviselte.

Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik