Belföld

Pocakos tábornok után tetovált tiszt borítja ki Orbánt

Egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. A többi rendben volt

– ezt mondta Orbán Viktor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szombati tisztavatásán. Minderről azért tudhatunk, mert a bekapcsolt mikrofonnak hála a Hír Tv rögzítette a Patyi András rektornak címzett mondatot.

Orbánnak bekapcsolva maradt a mikrofonja a tisztavatón

„Egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. De a többi rendben volt” – Orbán Viktor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik végzősén élcelődött, bekapcsolt mikrofon mellett a mai tisztavatáson.

Közzétette: Hír TV – 2018. június 30., szombat

Patyival, aki a Nemzeti Választási Bizottság elnöke, és a hírek szerint a hetedik alkotmánymódosítással megalapozott közigazgatási felsőbíróság vezetője is lehet, nem először viccelődik a miniszterelnök. Miután a választási bizottság megbüntette Orbánt, amiért óvodásokkal kampányolt, Orbán ezt tréfálkozva szóvá tette a közszolgálati egyetemen, mire a rektor úgy válaszolt: „Nagyon sajnálom, miniszterelnök úr.”

Ezt a jelenetet maga Orbán osztotta meg a Facebook-oldalán a választás után.

Az is tudható, hogy a kormányfő nagy figyelmet fordít az egyenruhások megjelenésére, korábban egy Kossuth téri díszszemlén – szintén egy bekapcsolva maradt mikrofonnak köszönhetően – azt tudtuk meg, hogy a pocakos tábornokokat sem állja. Mint mondta:

Jól néznek ki a legényeink. Nincs köztük kövér. Az a halálom. Pocakos tábornokok – jól néztek ki nagyon.

Kiemelt kép: MTI / Bruzák Noémi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik