Belföld

Ha érdekli, ma mit mondott a miniszterelnök az ország megmentéséről, ezt a cikket önnek találták ki

Orbán Viktor nagyon másról nem is beszél mostanában, csak arról, hogyan kell megmenteni az országot és megvédeni kultúránkat. Érthető valamennyire, ha nem akarja ma is elolvasni . De ha mégis, akkor itt van, mint mondott ma Orbán Viktor az ország megmentéséről az MTI tudósításában:

A magyar emberek ma azt várják a kormánytól és a rendőrségtől, hogy védje meg az országot, a családokat, a közös értékeket és eredményeket a külső és belső veszélyektől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén.

A kormányfő kiemelte, ma Európában a rend, a béke és a biztonság már nem magától értetődő dolog, egyre komolyabb erőfeszítéseket kell tenni, hogy “fenntartsuk saját civilizációnk több ezer éves rendjét”. Ilyenkor felértékelődik a rend, a béke és vele együtt az őreinek, a védelmezőinek szerepe – hangsúlyozta.

A magyarok békében és biztonságban akarnak élni, ezért a jövőben is szükség lesz – sőt Európa jelenlegi helyzetét látva még az eddigieknél is nagyobb szükség lesz – bátor, jól képzett, hazájukat és nemzetüket szerető egyenruhásokra – mondta Orbán Viktor.

Magyarországon tavaly 300 menedékkérelmet adtak be. Tízmillió ember él itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik