Belföld

Drograzzia a Corvintetőn, többeket előállítottak

Hét személyt állított elő a rendőrség a Corvintetőn a Black Trap nevű bulisorozat csütörtök hajnali rendezvényén – írta az Index. Közülük ötöt kábítószer birtoklásának gyanúja, további kettőt kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgattak ki. A kábítószer-kereskedelem miatt előállított két embert őrizetbe is vették és előzetes letartóztatásukat kérték – közölte a rendőrség.

Helyszíni beszámolók szerint hajnali 3-kor kezdődött volna a főfellépő, fél három körül viszont egyszer csak elhallgatott a zene, felnyomták a reflektorokat és megjelent több rendőr.

A black trapes promóterek közül volt, aki azt mondta, hogy rutinellenőrzés van, más viszont azt mondta, hogy név szerint kerestek négy embert a rendőrök, a terasz meg a tánctér között már nem is engedték fel-le az embereket – mesélte egy szemtanú.

A Black Trap az eseményhez kiírta, hogy rutinellenőrzés van, és folytatódik majd a buli, de utána mindenkit kitereltek a rendőrök a helyről, át is kutatták őket, volt akit meg is motoztak. Később a Black Trap törölte is az eseményt a Facebookról.

Kiemelt kép: MTI / H. Szabó Sándor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik