Belföld

Megadták Pintér Sándor tartozását

Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu
Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu

Nyilvánosságra kerültek a miniszterek aktuális vagyonbevallásai, amelyekből a HVG szemlézett. E szerint január óta Pintér Sándor belügyminiszternek megadtak egy 55 milliós családi/baráti kölcsönt, a megtakarítások közül azonban eltűnt 180 ezer euró.

Kásler Miklósnak, az emberi erőforrások miniszterének autója nincs, van viszont egy budakeszi és egy sárvári családi háza, egy budapesti, I. kerületi lakás, és egy terézvárosi lakás fele, továbbá van még többek között 6 perzsaszőnyege, 9 festménye és egy műtőberendezése is. Ezen felül 15,5 millió forint készpénzzel rendelkezik, 5,5 millió forintot tart értékpapírban, valamint van 15 millió forint pénzintézeti számlakövetelése.

Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter idén ingyen hozzájutott egy siófoki társasházi lakáshoz, az azonban nem derül ki, hogy ajándékozással vagy örökléssel. Autója neki sincs.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter a jelek szerint igen szerényen él, a nagy értékű ingóságok között egyedül egy 2005-ös Volkswagen Bora szerepel, illetve van 14,2 millió forintnyi befektetése is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik