Belföld

Szállodában élni a nyugdíjas éveinket

Egy bizonyos kor után bizony eszünkbe jut, hogy hogyan is szeretnénk élni életünk alkonyán. Ki megpihenni szeretne, ki utazgatni, ki új barátokat szerezni, de egy biztos, a legtöbben nem bánnánk, ha szállodában élhetnénk.

Megérdemeljük a kényelmet, azt, hogy végre ne mindent nekünk kelljen megoldani, hiszen ezért dolgoztunk egész életünkben. Most pedig adott a lehetőség is.

Az Abigél Idősek Panziója Tét nyugdíjasház 2018-ban nyitotta meg kapuit. Tét Győr-Moson-Sopron megye déli részén, a Sokorói-dombság lankáinak és a Rábaköz síkságának találkozásánál fekszik. Igazi friss levegő, kedves, széles, árnyas kisvárosi utcák, vidéki hangulat, mégis Győr közelében, egy városka szívében járunk.

A Nyugdíjasház nyitott kapukkal várja azokat, akik méltó környezetben szeretnék kiélvezni a jól megérdemelt nyugdíjas éveket. Az ország egész területéről, de akár külföldről is nagy szeretettel várják a beköltözni vágyókat. A családias hangulatú otthon 35 fő befogadására alkalmas. 12 kétszemélyes (22-26 nm) és 9 egyszemélyes (17-20 nm) apartmannal rendelkezik.

A jó hír, hogy a vadonatúj Nyugdíjasház most azonnali beköltözésre nyújt lehetőséget, egyszeri nagy összegű befizetés nélkül, vagyis nincs belépési díj, és az ellátás havidíjas!Az apartmanok fürdőszobával és teljes bútorzattal rendelkeznek, de igény szerint akár átalakíthatóak, vagy szabadon berendezhetőek. Ezzel teljes otthonosságot nyújtva a lakóknak.

Mitől más mégis, mint egy idősek otthona? 

Nem kell főzni!
Napi ötszöri étkezést biztosítanak, légkondicionált étteremben: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Az étkezéseken felül, az étterem teljes nyitvatartási ideje alatt várja a lakókat további étel- és italválasztékkal, így akár a barátok vagy a család is vendégül átható.

Takarítani sem kell!
A szobákat, a fürdőszobákat és természetesen az egész komplexum tisztán tartásáról gondoskodnak helyettünk.

Hagyjuk a mosott ruhát másra!
Mi lehet annál jobb, mint a mosodában tisztára mosott, vasalt, hajtogatott ruhák, törölközők, ágyneműk? Hát még ha ezek ott várnak bennünket a szobánkban..

A biztonság is fontos, ezért a nap 24 órájában portaszolgálat őrzi az értékeket és a lakókat.

A szolgáltatások sora olyan hosszú és annyira szerteágazó, hogy érdemes végigolvasni a honlapon.

Tisztított víz, gyors internet, számtalan tv-csatorna, orvosi ügyelet, gyógyszerek beszerzése és adagolása, fitnessterem, könyvtár, szabad vallásgyakorlás, lakcímkártya, hivatalos ügyek intézése, fodrászat, manikűr, pedikűr, hordozható vészhívókészülék…

Soroljam még?
A saját belső kertben gondozhatunk növényeket, pihenhetünk az étterem teraszán, egész nap rendelhetünk az étterem étel- és italkínálatából.

A végére pedig a programokat hagytam, de ezt is a teljesség igénye nélkül, mert tényleg mindenre van lehetőség, ami csak eszünkbe juthat.

Gyógyfürdőzés, színházlátogatás, kirándulások vagy pihentető mozidélutánok is szerepelnek a listán.

Jó böngészést, és azt hiszem, már lehet is tervezni a költözést!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik