Belföld

Részegen ütötte a gyerekeket az exrendőr tanár

Rémálommá vált az iskolai kirándulás egy Veszprém megyei középiskolai osztály számára – írja a Blikk.

Részegen tombolt és bántalmazott négy fiú diákot egy kísérő tanár a balatoni iskolai kiránduláson – írja a Blikk. A tinédzserek Balatonszárszón táboroztak. Az osztályfőnök a diákok egyik tanárát kérte fel, hogy ügyeljen rájuk, amíg tart a kirándulás. (A cikkből nem derül ki, hogy pontosan melyik Veszprém megyei iskoláról van szó).

Az egyik diák édesanyja a Music FM adásában részletezte a kiránduláson történteket. Az anyuka elmondása szerint már a vonaton elkezdte megalapozni a hangulatot, ahol tudott, igyekezett alkoholhoz jutni a korábban rendőrként dolgozó tanár.

Éjfél tájékán a fiam szobájából az egyik barátja kiment a folyosóra. Útközben összefutott a tanárral, megkérdezte tőle, hogy mi a helyzet? Erre már csattant is az első pofon. Két akkora ütést vitt be neki, hogy elvágódott a földön. A fiamék kinyitották az ajtót a csattanás hangjára, majd a tanár feléjük indult

– ezt már a Blikknek mesélte Ildikó.

Egyiküket mellkason vágta, míg egy másik gyereket a lábánál fogva rántott le az ágyról. A randalírozásnak az osztályfőnök vetett véget, aki rendőrt hívott.

A szülő feljelentést tett a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

A Blikk úgy tudja, a tanárt felfüggesztették a munkavégzés alól.

A kiemelt fotó illusztráció, a Balatonon készült. Kép: Karancsi Rudolf/24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik