Belföld

Kigyulladt egy 3000 négyzetméteres raktárépület Angyalföldön

Kigyulladt egy háromezer négyzetméteres műszaki berendezések raktározására szolgáló raktárépület a XIII. kerületben a Frangepán utca 46 szám alatt. Úgy tudjuk, hogy a legmagasabb riasztás van érvényben a tűzoltóknál, több mint ötven fővárosi hivatásos tűzoltó végzi az oltási munkálatokat.

Frissítés – 11:17

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mobil laborjuk egészségre káros értéket semmilyen anyagból nem mutatott ki.  A több, mint ötven fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltóknak tizenegy vízsugárral és két emelőre szerelt vízágyúval sikerült körülhatárolniuk a tüzet, amely így továbbterjedni már nem tud. A környékről több száz embert kísértek biztonságos helyre. A tűz okát egyelőre nem lehet tudni.

Frissítés – 13:32

A több, mint ötven fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltóknak négy óra alatt tizenkét vízsugárral és két emelőre szerelt vízágyúval sikerült elfojtaniuk a lángokat, egyben megakadályozták, hogy a tűz átterjedjen a szomszédos irodaépületre is. Az oltás idejére közel ezer embernek kellett elhagynia a környező épületeket. Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője lapunknak azt mondta, hogy nekik úgynevezett pihenőbuszokat biztosít a BKV. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor térhetnek vissza lakásaikba az emberek.

Fotó: 24.hu / Olvasónk
Fotó: Bielik István / 24.hu
Fotók az Angyalföldön lángoló raktárépületről
Több mint ötven tűzoltó vonult a helyszínre.

Kiemelt kép: Karancsi Rudolf / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik