Belföld

Még vezetett a taxisofőr, amikor utasa szurkálni kezdte a nyakát

A Borsnak szólalt meg N. Béla, akit 30 késszúrással sebesített meg utasa. R. Richárdot még aznap elfogták a rendőrök, mint kiderüt: a férfi nem rég szabadult, 8 évet töltött a rácsok mögött erőszakos bűncselekmények miatt.

A taxis visszaemlékezése szerint a 32 éves R. Richárd azt mondta, hogy egy állítólagos társaságot keresnek, majd váratlanul megfogta a sofőr ingjét, és elkezdte hátulról szurkálni a nyakát és a fejét.

A jobb kezemmel próbáltam védeni magam, a ballal tovább vezettem. Azt hajtogatta, álljak meg, de nem tettem, hiszen az autó volt az egyetlen fegyverem – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Béla, aki egy forgalmas helyre próbált eljutni

– mondta el a taxis. Egy hajtűkanyar után a támadója átesett a kocsi másik oldalára, de tovább folytatta a késelést. Végül megálltak, miután a felbőszült utas az­zal fenyegette Bélát, hogy megöli. A férfi végül elvette N. Béla  pénzét és elsétált.

Mögöttem ült, így csak a nyakamat, a vállamat és a hátamat érte el. Szerencsére csak szúrt, ha vág is, biztos ott maradok.

– tette hozzá N. Béla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik