Belföld

Rákay Philip pr-cége 146 milliót hozott honlap nélkül is

rákay philip, szijjártó péter (rákay philip, szijjártó péter)
rákay philip, szijjártó péter (rákay philip, szijjártó péter)
Dübörög az üzlet az M1 egykori intendánsánál, a Fidesz nagygyűlések lelkes házigazdájánál. A piacról.

146,9 millió forintos adózott eredményt ért el 2017-ben Rákay Philip és a TV2 politikai tanácsadójának, Pindroch Ferencnek az a közös cége, aminek még honlapja sincsen.

Az SD & Watson Consulting Zrt. a nyilvános cégadatok szerint  PR-ral és kommunikációval foglalkozik, azonban ennek semmi jelét nem találni egy elhíresült levélen kívül, amit Rákay Philip a cég email-címéről küldött ki több sajtóorgánumnak, miután megírták, hogy feladatot kapott a közpénzmilliárdokból fenntartott Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt.-ben:

rákay philip, szijjártó péter (rákay philip, szijjártó péter)
Hatmilliárdos állami segítséget kapott a cég, amelynek igazgatóságában Rákay Philip ül
A korábbi zenei műsorvezető leigazolásának nagyon jó oka volt, most megtudhatja Ön is!

Tavaly is megírtuk, hogy milyen jól megy a cégnek: 2016-ban 166 millió forint osztalékot fizetettek 335 millió forint nettó árbevétel után. Akkor Pindroch Ferenc azt közölte lapunkkal, hogy a cég semmiféle állami eredetű bevétellel nem rendelkezik, nincs állami megbízása, közpénzt nem kezel. Mint írta: az SD & Watson Consulting Zrt. bevétele teljes egészében a piacról származik, szerződéses partnerei megbecsült nemzetközi tőzsdei vállalkozások, a cég mindenben a törvényeknek megfelelően működik.

Rákay Philip (Rákay Kálmán) 2011-ben lett az MTV M1 csatornájának intendánsa, 2013-ban derült ki, hogy asztrológus felesége a Fidesz fizetett tanácsadója. Rákay felvállalta politikai elköteleződését: korábban a Fidesz nagygyűlések házigazdája volt, idén pedig az Origónak adott interjúban panaszkodott arról, hogy:

A balliberális médiában 16 éve olyan éllel írnak rólam, mint aki semmihez sem érthet – hiszen fideszes -, és bármihez is kezdek, mindennel bajuk van.

Rákay Philip már nem intendáns, tavaly augusztusban Norton Consulting néven új tanácsadó céget alapított, az induló vállalkozás négy hónap alatt 335 ezer forint nyereséget realizált.

Rákay Kálmán (rákay philip, )
Orbánéktól több mint 70 milliót kap könyvére Rákay Philip
Az új tanévre már az iskolákban kell lenniük a tabudöntögető köteteknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik