Belföld

Egy magyar férfi kiabált két egyiptomi színésznővel, mert fejkendőt viseltek

Egy magyar férfi kötözködni kezdett két egyiptomi színésznővel a Felhők felett című egyiptomi sorozat budapesti forgatásán, mert nem tetszett neki, hogy a nők fejkendőt viselnek, írja a Cairo Scene. A forgatást szervező magyar Amego Film vezetője az Indexnek megerősítette a történteket.

Egy arab nyelvű videóban két egyiptomi színésznő arról beszélt, hogy a forgatáson egy magyar férfi kiabálva kérte ki magának, hogy fejkendő van a nőkön. A színésznők el akarták neki magyarázni, hogy a kendő viselése szabad döntés kérdése, de mivel a férfi csak magyarul beszélt, nem igazán boldogultak.

A legszebb az egészben, hogy az épp forgatott jelenet ugyanerről szólt: a színésznőt a sorozatban is amiatt inzultálták, mert kendőt viselt.

A forgatást vezénylő koproducer, Osvárt Andrea szerint valóban történt egy kisebb inzultus, de személyi kontaktus nem volt, sem lökdösődés. Hozzátette, „sajnos lehetséges, hogy a bőrszín miatt volt, hogy a forgatás közben úgy éreztük, a környéken nem szívesen látták, ha ötnél több arab ember jelenik meg valahol”.

A megoldást végül egy magyar taxisofőr jelentette, aki elmagyarázta a férfinak, hogy egy forgatás zajlik éppen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik