Belföld

Teljes káosz uralkodott a budai gyereknapi rendezvényen

Gyereknapi Slime Show-t tartottak a budapesti Millenáris Parkban, de a 444 cikke szerint egészen borzalmasra sikerült ez a vasárnapi rendezvény. Egy jegy ötezer forint volt, ezért nagyjából a tűző napon lehetett ácsorogni, merthogy programok nem nagyon voltak egy résztvevő beszámolója szerint.

A gyerekek nyakig mosószeresen ragasztósan álltak (százakról beszélek), mert nem volt csak 1 helyen csordogáló víz amihez nem fért hozzá senki.  (..) Nagyon durva volt a helyzet. Igazi szlájm forradalom volt.

– írják.

A 444 hozzáteszi, a netről azóta eltüntetett részletes program spéci slime-ok készítését, mindenféle egyéb zenés és nem zenés programokat is ígért, illetve azt, hogy a résztvevők közösen megcsinálják és összerakják vagy a világ vagy Magyarország valaha volt legnagyobb slime-ját. Ezekből viszont semmi nem valósult meg, már a bejutás és a jegy mellé járó ajándék megszerzése is komoly kihívás volt.

A lap kereste a szervező céget, de egyelőre nem tudtak beszélni az illetékessel. Az esemény oldalán nagyon sok negatív kommentet lehet olvasni, íme az egyik:

Csatlakozom az összes előttem szólóhoz! Méreg drága jegy, katasztrofális szervezés, teljes káosz és fejetlenség, órákig tartó várakozás, ideges és feszült felnőttek, mérhetetlenül CSALÓDOTT GYERMEKEK!!! A biztonságiak is teljesen felkészületlenek voltak! Egyáltalán nem igaz, hogy nem lehet, előre kalkulálni a létszámmal, különben mire szolgál az elővételes jegy, kérdezem én!!!! A gyerekek a színpadokon zajló eseményekből semmit nem láttak, csupán hallgathatták a “műsorvezetők” hangját. Minimum egy kivetítő kellett volna, hogy mindent lehessen látni, illetve senkinek nem jutott eszébe az átlátszó keverőtál sem!!! A LEGROSSZABB GYEREKNAPI PROGRAM, AHOL EDDIG RÉSZT VETTÜNK ÉS EDDIG EZT VÁRTÁK A LEGJOBBAN A GYEREKEK!!!! Felháborító!!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik