Belföld

Lakáshitelt vagy bankszámlát keresel? Elveszel a banki ajánlatokban? Segítünk! (X)

A Bankmonitor.hu 6 éve azzal a céllal jött létre, hogy objektív összehasonlítható képet adjon a hazai bankpiaci termékekről. Az összehasonlításhoz kalkulátorokat készítettünk, melyekkel percek alatt kiszámolhatod, mely termék lenne a legelőnyösebb számodra. Velünk időt és pénzt spórolhatsz, mert nem kell bemennem egyesével minden bankba.

Mi, akik a Bankmonitor.hu-t működtetjük, azért nem egy bankban dolgozunk, mert hisszük, hogy a jó pénzügyi döntésekhez nem egy bankban lehet hozzásegíteni az embereket. Jelenleg a bankpiaci termékek 95%-át megtalálod az oldalunkon, és folyamatosan követjük a bankok kínálatát, azért, hogy semmiről se maradj le.

Átlagosan ennyi pénzt spórolhatsz velünk:

·       A legjobb bankszámlával akár 20 ezer forintot is spórolhatsz évente

·       A legjobb lakáshitelt választva 500 – 800 ezer forinttal kevesebb lehet a teljes visszafizetésed

·       A legjobb lakástakarék 40 – 80 ezer forint teljes költségelőnyt jelenthet neked

·       A legjobb személyi kölcsönnel 150 – 200 ezer forinttal kevesebb lehet a teljes visszafizetésed

·       A legjobb nyugdíj előtakarékossági megoldással 300 – 500 ezer forintot spórolhatsz a költségeken

·       A legjobb megtakarítások megválasztásával +1 – 2% pont kamatra tehetsz szert

Legyen szó akár hitelfelvételről, befektetésről, megtakarításról vagy egy egyszerűnek tűnő bankváltásról, minden élethelyzetre igyekszünk egy jó alternatívát nyújtani. A kalkulátorok mellett egy 10 fős szakértői csapat segít az ügyfeleknek, hogy biztosan a számukra megfelelő terméket válasszák. Segítünk a szerződéskötésben és intézzük a papírmunkát. Értünk a pénzügyekhez és érthetővé tesszük számodra, válaszolunk minden felmerülő kérdésedre, olyanokra is, amit bankfiókban hiába tennél fel.

A legizgalmasabb pedig, hogy 6 éves működésünk alatt sikerült elérni, hogy egyedi, csak a Bankmonitornál elérhető termékeket is kínáljunk, melyek ráadásul a kategóriájuk legjobbjai. Így tudunk a hazai piacon 0 Ft-os bankszámlát 5000 Ft-os jóváírással ajánlani, vagy szabadon felhasználható kölcsönt bankszámlanyitás nélkül 1,5%-os kamatkedvezménnyel. Olyan kedvezményeket és akciókat tudunk biztosítani amiket, amit egy bankfiókban nem kapnál meg.

Ezen a héten – 2018. június 3-ig – egyedülálló akcióval várunk. Gyere a Bankmonitor.hu-ra hasonlítsd össze, válaszd ki a megfelelőt és kösd meg velünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik