Belföld

Megszólaltak a hússzor megszúrt taxis kollégái

Csütörtök éjjel késeltek meg egy taxist Budapesten, aki a Nagyvárad téren vett fel és Pesterzsébetre, az Ady Endre térre vitt egy utast. Az egyelőre ismeretlen etette itt támadta meg a taxist, akin több mint húsz késszúrást ejtett. A sofőr rádión kért segítséget, majd életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Kollégánk fantasztikus lélekjelenlétről adott tanúbizonyságot, még ilyen állapotban is képes volt rá, hogy folyamatosan tartsa a taxiközponttal a kapcsolatot.”

„A bentiek próbálták nyugtatni és szóval tartani, amíg a többi taxis és a mentők oda nem értek. Rengeteg vért veszített, amíg az orvosi segítség nem érkezett meg, a kollégák próbálták csillapítani a vérzést. Miután a szakemberek stabilizálták az állapotát, azonnal kórházba szállították, ahol műtéten esett át.” – nyilatkozta a Blikknek Fárbás Tibor, a Taxiplus üzletágvezetője.

“Béla a legrendesebb ember, akit csak ismerek. A másik szenvedélye a családja, azért is dolgozik inkább éjjel, hogy minél többet velük lehessen” – mesélte a férfi egyik kollégája, aki azt is elmondta a Blikknek, hogy egyre gyakrabban támadják meg őket, pedig minimális váltópénz van náluk.

A megkéselt taxis állapota súlyos, de nem életveszélyes

mondta lapunknak Csécsi Soma, a BRFK szóvivője. Az elkövetőt továbbra is keresi a rendőrség, aki megfigyelésük szerint egy 35-40 év közötti, 180 cm magas, közepes testalkatú, kopasz férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik