Belföld

Heten veszthették életüket a ceglédberceli balesetben

MTI/EPA/PAP/Wojciech Olkusnik
MTI/EPA/PAP/Wojciech Olkusnik

Hét áldozata lehet a kedd délutáni 4-es főúton történt szörnyű balesetnek. A kisbusz román rendszámú volt, így feltételezhetően az utasok többsége is rendelkezett román papírokkal – tudta meg a 24. hu.

Mint arról korábban beszámoltunk egy kisbusz és egy homokot szállító teherautó karambolozott Ceglédbercel közelében, az 59-es kilométernél. A frontális ütközés során több utas is a roncsokba szorult. A jármű annyira összepréselődött, hogy a kiérkező tűzoltók csak a kisbusz hátulján keresztül tudták megbontani feszítővágókkal a jármű karosszériáját, hogy ki tudják emelni az utasokat.

András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem sokkal a baleset után lapunknak azt mondta, hogy többen is meghaltak, ám pontos számot még nem szeretett volna mondani. Mostanra kiderültek a szörnyű baleset részletei is. Információink szerint heten haltak meg a balesetben. A teherautó sofőrje megsérült.

Román rendszámú volt az a kisbusz, ami karambolozott. Annyira összeroncsolódott a kisbusz, hogy sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom még, hogy valóban heten vesztették az életüket. Most szedik szét ugyanis a roncsokat. Az áldozatok azonosítása folyamatban van

– mondta András Tamás.

Frissítünk!

Az elsődleges hírekkel ellentétben nem hét, hanem kilenc áldozata van a balesetnek.

Kilencen haltak meg 4-es főúton: fotók a tragédia helyszínéről
Egy teherautó és egy kisbusz ütközött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik