Belföld

Visszatér a napsütés

napsutes(1)(430x286).jpg (Array)
napsutes(1)(430x286).jpg (Array)
Hétvégére már újra kellemes meleget ígér az előrejelzés.

Pénteken északon is felszakadozik a felhőzet, és napközben a változóan felhős ég mellett több órára kisüt a nap – áll a Kiderül.hu előrejelzésében. Több helyen alakul ki zápor, főként délen néhol zivatar. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható. Késő estére 13 és 18 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton gomolyfelhős, napos idő várható, elszórtan valószínű zápor, zivatar. Az északi szelet többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik, zivatar környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között várható.

Vasárnap a sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. Az északkeleti, keleti szél a Tiszántúlon megerősödik, zivatar környezetében viharos is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik