Belföld

Tordai ezért tegezte le Orbán Viktort

Nem akar botrányhős lenni, nevelő célzattal tette.

Kövér László örökre kitiltotta a Parlamentből Tordai Bencét, aki azonban képviselő lett, amit rögvest arra használt, hogy tegeződve üzenjen felszólalásában Orbán Viktornak.

Bár Latorcai János levezető elnök ezért megfedte, most a Párbeszéd politikusa a Hír Tv reggeli műsorában elmagyarázta, miért tegezte le a miniszterelnököt, távollétében.

Tordai Bence ezt nem tartja tiszteletlenségnek, az általa leginkább tisztelt embereket is tegezi, de Orbán Viktor esetében azt akarta megmutatni, hogy a kormányfő is olyan ember, mint bárki más.

Nem akar botrányhős lenni, de biztos abban,

hogy érdemes erős eszközöket használni ahhoz, hogy lebontsuk azokat a hatalmi kulisszákat, amik sokak szemében sebezhetetlenné és támadhatatlanná teszik a miniszterelnököt.

Szerinte ennek része a kormányfő körüli „nyelvi kulisszák” lebontása, Orbán Viktor letegezése azt mutatja, hogy nem kell tőle félni,

mert nagyon sokan félnek ebben az országban, és hogyha azt mondjuk, hogy ő is csak egy ugyanolyan ember, mint a szomszéd, akihez ugyanúgy lehet szólni, akkor szerintem ez segít abban, hogy belássuk, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva ilyen szinten.

Tordai: A Fidesz a választások utánra halasztotta a kilakoltatásokat
900 ezer magyar családot érinthet a kilakoltatás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik