Belföld

Szíven szúrta magát egy nyugdíjas beteg a kórházban

Holtan találtak egy 71 éves nyugdíjas férfit az egyik külvárosi kórház pulmonológiai osztályának kórtermében. A beteg annyira el volt keseredve, hogy hétfőre virradó éjjel szíven szúrta magát a saját bicskájával.

Hajnali háromkor még látták őt az ágya szélén üldögélni. Maga elé nézett, nem szólt egy szót sem. Aztán arra keltünk, hogy a nővérek ébresztik és küldik ki az embereket a kórteremből. Állítólag az éjszakás nővér lelt rá az áldozatra hajnali 4 óra körül. Tibor az ágyán feküdt, mellkasában a késsel. A nővérke letakarta, majd hívták a rendőrséget. A matracát kihelyezték a folyosóra, minket pedig átküldtek egy másik kórterembe”

– mesélte a Ripostnak a férfi egyik szobatársa.

A szobatárs szerint a férfi azért végzett magával, mert nem bírta elviselni, hogy a daganatos betegsége mellett egy újabb betegséggel, a tbc-vel is meg kell küzdenie.

Alig egy hete költöztették át hozzánk. Persze, próbáltunk vele beszélgetni, de elég szűkszavú volt, hiába dobtunk fel különböző témákat, mintha semmi sem érdekelte volna. Pedig a 8 évvel fiatalabb felesége minden nap megjelent, s az utolsó napon is megígérte neki, hogy másnap bejön. Sokkoló látvány volt. Valószínűleg azért dobta el magától az életét, mert nem bírta elviselni, hogy újabb betegséggel kezd megküzdenie. Én mindenesetre nagyon sajnálom őt”

– mondta a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik