Belföld

Megszólalt a fuldokló kisfiú életét megmentő hős rendőr

Kis híján megfulladt egy kisfiú tegnap este Kőbányán. Az anyuka a tizenegy éves fiával az Üllői úton sétált, amikor a gyermek hirtelen rosszul lett. A 24.hu megtalálta az egyik hős rendőrt, aki részletesen elmesélte, mi történt.

Haladtunk a Pöttyös utca magasságában, amikor a jobb oldalon odalépett hozzánk egy hölgy, hogy segítsünk, mert rosszul van a kisfia. Nagyon meg volt ijedve ő is és a gyermeke is. Mondta, hogy a Heim Pál kórházba menjünk. Így is tettünk, gyorsan beültettük őket hátra, bekapcsoltuk a szirénát, és elindultunk velük a kórház felé.

– mondta Fási Antal, törzsőrmester.

Ekkorra a kisfiú már annyira nehezen vette a levegőt, hogy elkezdett kékülni az arca. Ezt látva persze a rendőrök is megijedtek egy kicsit. Nem lehetett tudni ugyanis, hogy pontosan mitől van rosszul a kisfiú. Persze az ő idegességükből semmit sem észlelt a fiú és az anyukája.

Megpróbáltuk megőrizni a nyugalmunkat, hogy ne lássa a gyerek, hogy aggódunk érte. Egyikünk vezetett a másikunk pedig próbálta nyugtatni a síró kisfiút. A cél érdekében lehet, hogy át is léptük egy kicsit a sebességhatárt. Mikor beértünk a kisfiúval azonnal át is vette tőlünk az egyik orvos, aki szakszerűen ellátta

Úgy tudjuk, hogy a 11 éves fiúnak allergiás rohama volt, de a gyors orvosi kezelésnek hála most már teljesen jól van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik