Belföld

Öngyilkos lett a halálra drogozott csongrádi baba védőnője

Néhány nappal azután, hogy kiderült, kábítószer okozta egy öt hónapos kislány halálát egy balástyai hotelben, véget vetett életének a családot korábban többször meglátogató védőnő – írja a Blikk.

Egyelőre nem tudni, hogy van-e összefüggés a két eset között, de az újság által megkérdezett helyiek szerint amellett, hogy családi gondok állhattak a háttérben, az is közrejátszhatott, hogy a védőnő nem tudta feldolgozni a csecsemő halálát.

A Blikk úgy tudja, a csongrádiak körében nagyra tartott védőnőt a napokban hallgatta volna meg a rendőrség a tragédia kapcsán.  Megszólalt a kislány nagymamája is, aki szerint a védőnő a világ legcsodálatosabb embere volt, és családtagként szerették. Beszéltek vele arról is, hogy gyereknek talán jobb helye lenne nevelőszülőknél, utoljára abban állapodtak meg, hogy az anya kap még egy utolsó esélyt, hogy leszokjon a kábítószerről.

Mint korábban írtunk már róla, a kisbabát az anyja és élettársa még januárban vitték a panzióba, ahol mindeddig tisztázatlan körülmények között drogot adtak be neki, amibe a kislány belehalt. A gyerek anyja előzetes letartóztatásban van.

Fordulat a drogos csecsemőhalál ügyében
Az előzetesben lévő nő anyja szerint az élettárs adhatta be a halálos dózist a babának.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik