Belföld

Vádat emeltek az esztergomi nőverő ellen, aki intim képekkel zsarolta a párját

Az Esztergomi Járási Ügyészség testi sértés vétségével, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette és élettárs sérelmére elkövetett zaklatás bűntette miatt emelt vádat egy huszonnégy éves tokodi férfival szemben.

A vád szerint a pár kapcsolata megromlott a férfi féltékenykedése miatt. Az elkövető egy idő után már azt is megszabta, hogy a nő senkivel ne barátkozzon, csak vele foglalkozzon.

A rendszeressé váló veszekedések során a férfi folyamatosan kiabált és zaklatta a nőt. Azzal zsarolta, hogy az általa titokban készített intim felvételt közzéteszi az interneten, és így fogja a sértettet megalázni.

A nő a vádlott viselkedése miatt befelé forduló lett, megszakította a kapcsolatot a barátaival, és ritkábban találkozott a rokonaival is. A férfi többször is minden indok nélkül megpofozta, megrángatta, vagy nekilökte a radiátornak, de olyan is történt, hogy elgáncsolta.

A férfi egy vita során életveszélyesen megfenyegette a nőt, melynek nyomatékosítására a kést belevágta a konyhapultba.A nő az egyik verés után kórházba került, és csak ekkor merte elmondani, hogy a férfi rendszeresen bántalmazta őt. A sértett ezután szakított a vádlottal, és feljelentést tett a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik