Belföld
Baja, 2015. május 16.
Fercsák Róbert, Baja polgármestere beszédet mond a bajai Petõfi-szigetet és a Nagy-Pandúr-szigetet összekötõ gyalogos- és kerékpáros híd avatóünnepségén 2015. május 16-án.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Az ellenzékre akarta kenni az autógyújtogatást a fideszes polgármester

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

újságíró. 2018. 05. 07. 10:43

A tisztelet, a szeretet és a tisztesség jegyében.

Mint korábban megírtuk, elfogta a rendőrség azt a 17 éves fiút, aki vasárnap hajnalban három autót felgyújtott Baja belvárosában.

A 444 írt arról, hogy az eset után Fercsák Róbert, a város fideszes polgármestere fogadkozott, hogy bővíteni fogják a térfigyelő kamera-rendszert, és fokozott jelenlétet kért a hatóságoktól. A nyilatkozat legfigyelemreméltóbb része azonban az, amikor a történteket az ellenzékre akarja tolni:

Elszomorító, hogy manapság egyes ellenzéki politikai erők agresszivitást kiváltó hozzáállása gyakorlatilag gerjeszti az ilyen jellegű cselekmények létrejöttét. Mi, bajaiak, azt szeretnénk, ha városunkban nem történnének a budapestihez hasonló agresszív megnyilvánulások. Manapság sajnos mind az internetes felületeken, mind pedig az utcákon elharapóztak az obszcén megnyilvánulások és az agresszív viselkedési formák. Egyes felkorbácsolt idegállapotú emberek még a rendfenntartó szerveket is sértegetik, provokálják, a »demokrácia« jegyében. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Baját ez a trend és szellemiség ne érintse, Baja maradjon meg az egymást tisztelő és szerető, tisztességes emberek közösségének.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2011. február 4.
Andrew G. Vajna filmproducer, a filmipar reformjáért felelõs, 2011 januárjában kinevezett kormánybiztos interjút ad dolgozószobájában a Magyar Távirati Irodának.
MTI Fotó: Kollányi Péter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.