Belföld
Budapest, 2018. március 15.
Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa, miután átvette a Széchenyi-díjat Áder János köztársasági elnöktől (b) a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseinek ünnepélyes átadásán az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján a Parlament kupolacsarnokában 2018. március 15-én. Az államfő mellett Orbán Viktor miniszterelnök (b2) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke (j).
MTI Fotó: Illyés Tibor

Sírva nevetős pillanatok várnak ránk, ha tényleg miniszter lesz Kásler Miklósból

Bordás Gábor
Bordás Gábor

újságíró. 2018. 04. 26. 11:02

Egybehangzó sajtóértesülések szerint Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet Balog Zoltán utódja a legfontosabb területeket, az oktatást és az egészségügyet is összefogó Emberi Erőforrások Minisztériuma élén.

Ha valóban így lesz, Kásler vélhetően sokkal többször kerül majd a nyilvánosság előterébe, mint kevés vizet zavaró elődje, hiszen a professzor már eddig meglehetősen színes állításokkal tört ki tudományos tények régiójából.

Mint a Mérce szerdai összeállításából kiderült, Kásler szerint az ősrobbanás pusztán spekuláció, a halálos betegségek 70-80%-a pedig a Tízparancsolat megtartásával elkerülhető, hogy csak a legmerészebb gondolatokat citáljuk.

Kásler volt az is, aki az Árpád-házi DNS azonosítása után megállapította, hogy a magyarok nem finnugor eredetűek, vagyis egy genetikai kutatás alapján nyelvészeti felfedezésekre jutott, habár ez az összefüggés tudományosan finoman szólva értelmezhetetlen.

Budapest, 2014. szeptember 23.
Mátéffy Balázs, a Mátyás-templom gyűjteményvezetője, a Mátyás-templom című kötet szerkesztője (j) a templomben III. Béla király sírjánál a könyv bemutatóján 2014. szeptember 23-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Megvan az Árpád-házi DNS!
Az már tuti, hogy nem Afrikából származunk.

Politikai vonatkozású megnyilvánulásokkal is előrukkolt már párszor: 2015-ben higiéniai és lélektani okokból nem engedélyezte, hogy az intézetében a nővérek és ápolók demonstratív céllal fekete ruhát viseljenek, ifj. Lomnici Zoltán  CÖF-szóvivő pedig neki tulajdonította azokat az „adatokat”, melyek szerint „Nigéria lakosságának több mint 80 százaléka, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et.”

Kiemelt képünkön: Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa, miután átvette a Széchenyi-díjat Áder János köztársasági elnöktől a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseinek ünnepélyes átadásán 2018. március 15-én. MTI / Illyés Tibor

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. november 18.
Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Nikola Gruevszkit, Macedónia korábbi miniszterelnökét a Parlament Nándorfehérvári termében 2016. november 18-án.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.