Belföld

Szexet vett volna, ráfizetett a somogyi férfi

Szerelmi légyottra vágyott, de két nap múlva a kórházban tért magához.

Kifosztás, jármű önkényes elvétele és lopás miatt kell felelnie a 40 éves büntetett előéletű nőnek, aki szexuális szolgáltatásait felajánlva csalogatta magához a férfit, akit a randevú után a mentő vitt kórházba.

A nő szerény jövedelmét erotikus szolgáltatásaival egészítette ki. Internetes hirdetése alapján tavaly júliusban kereste fel a férfi, aki kocsival ment hozzá.  Az ananászlébe kevert pálinkától és egészségügyi problémái miatt a férfi eszméletét vesztette.

A nő mentőt hívott, de közben elvette férfi 10 ezer forintját, lakás- és kocsikulcsát. Míg a férfi négy napig a kórházban volt, a nő a lakáskulccsal bement a házába és további 47 ezer forintot ellopott és a sértett autóját is többször használta engedély nélkül.

Az előzetes letartóztatásban lévő nő ellen – akinek két másik büntetőügye is folyik jelenleg – a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, a korábban vele szemben felfüggesztett 1 év és 10 hónap tartamú szabadságvesztés végrehajtására is indítványt tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik