Belföld

Újabb drogfogás a fővárosban

Két drogdílert, és négy kábítószer-fogyasztót is elkaptak a ferencvárosi nyomozók egy nap alatt A rendőrök előbb a Harmat utcában fogtak el egy kábítószer-fogyasztót, akinél 1,2 gramm marihuána volt. Ezt követően pár utcával arrébb, elfogták azt is a lakásán, akitől vette a drogot. V. Zoltán elfogásakor a lakásban volt még egy férfi, majd a házkutatás közben érkezett egy harmadik is, akik azért mentek, hogy drogot vegyenek. A nyomozók  32 gramm marihuánát, kábítószer csomagolásához használt eszközöket, digitális mérleget és több tízezer forint készpénzt találtak a lakásban.

A zsaruk azonosították azt a férfit is, akitől V. Zoltán vette a drogot. A ferencvárosi rendőrök a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve pedig még aznap este egy IX. kerületi bevásárlóközpont környékén el is fogták a 30 éves budapesti N. Andreast. A rendőrök a férfi kispesti lakásán, 47,1 gramm marihuánát, 2,92 gramm fehér kábítószergyanús kristályos port, két mérleget és közel másfél millió forint készpénzt foglaltak le.

A további felderítőmunka eredményeként a rendőrök még egy fogyasztót elkaptak. A 30 éves férfinél tartott házkutatás során 2,9 kilogramm marihuána került elő. A ferencvárosi nyomozók a két dílert őrizetbe vették és kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik