Belföld

Több méteren keresztül tolta maga előtt a nagypapát – végül áthajtott rajta a kisteherautóval

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy családi vita hevében halálra gázolta a volt élettársa édesapját. A budapesti férfi a délelőtti órákban élettársával Vácszentlászlóra ment, hogy láthatásra elvigyék a nő gyermekét, aki az édesapjával és annak családjával élt. A nő és a gyermek közötti kapcsolattartás miatt már többször volt heves vita az anya és az apa családja között.

Kisteherautóval érkeztek a házhoz. A gyermek nem akart velük menni, ezért az apa családja úgy döntött, hogy nem engedik el a kisfiút. A vita odáig fajult, hogy kihívták a rendőröket, akik elmagyarázták az anyának, hogy erőszakkal nem viheti el a gyermeket. A zsaruk távozása után folytatódott a veszekedés, amibe a nagypapa is bekapcsolódott. A nő beült a kisteherautóba, ahol a vádlott várta.

A férfi elindult és a kocsit egyenesen a nagyapa felé kormányozta. A gyerek nagyapja megpróbált ellépni az autó elől, de megcsúszott, és a lába a kerék elé került. A család jelenlévő tagjai megpróbálták megállítani a vádlottat, rákiabáltak. Ő azonban felgyorsított, több méteren keresztül tolta maga előtt a férfit, majd áthajtott rajta. A nagypapa annyira komoly sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt. A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntettével vádolja az elkövetőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik