Belföld

Fekete-Győr: üldözni fogjuk Orbánt

Előrehozott tisztújítást tart a Momentum.

Előrehozott tisztújítást tart a Momentum Mozgalom június első hetében. Fekete-Győr András közölte: az elnökség úgy döntött, olyan embereknek kell vezetniük a mozgalmat, akik megerősítéssel rendelkeznek. Mint mondta: közösségi finanszírozási programot indítanak azért, hogy eredményesen készülhessenek az európai parlamenti és az önkormányzati választásokra.

Az elnök szerint annál is inkább szükségesnek tartják a munka folytatását, mert nem változott semmi 2014 óta. A parlamenti ellenzék újra csak ígérni  tudta az irány- és rendszerváltást, folytatta eredménytelen küzdelmüket a kétharmados kormánnyal szemben. A Momentum viszont, amelyhez négy nap alatt négyezren csatlakoztak, soha nem volt olyan motivált, mint most.

Fekete-Győr András úgy vélte, csak a parlamenten kívül, az utcán lehet „megverni” Orbán Viktor rendszerét, amely ellen az összes siker, a többi között a netadós tüntetés és a NOlimpia is az utcai politizálásnak volt köszönhető. A Momentum a következő négy évben el akar jutni az ország valamennyi háztartásába, hogy elmondja az embereknek, van egy új politikai generáció, amely békét, európai felzárkózást hirdet és felszámolja a szegénységet.

 Előbb-utóbb a jövő legyőzi a múltat. Orbán Viktor nem menekülhet el a sorsa elől, üldözni fogjuk minden egyes percében

– fogalmazott Fekete-Győr András.

Lemondana a Momentum elnöksége, ha nem jutnak be a parlamentbe
Az igazi kudarc az egy százalék alatti eredmény lenne a párt számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik