Belföld

Meghalt egy ismeretlen férfi

A belvárosi rendőrök segítséget kérnek az azonosításához.

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárást folytat, miután az ismeretlen férfit április elsején egy VI. kerületi téren, a földön fekve holtan találták meg járókelők. A rendőrök a halottnál semmilyen iratot nem találtak,  a személyazonossága megállapítására tett intézkedések nem vezettek eredményre.

A halott férfi körülbelül 30 – 35 éves, 186 centi magas, sovány testalkatú. Különös ismertetőjegye a homloka bal oldalán lévő fél centiméteres heg.

Halálakor fekete-szürke kockás kabátot, barna színű mellényt, fekete-szürke melegítő felsőt, fekete pulóvert, fekete pólót, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

Az elhunyt a csuklóján egy szegecsekkel kivert fekete bőr karkötőt, a nyakában egy fekete műanyag gyöngyökből kialakított nyakláncot, jobb kezének gyűrűs ujján egy szürke fémből készült karikagyűrűt viselt, zsebében egy fekete bőr kulcstartón 2 darab lakatkulcs és egy kis lakat volt.

Kérik, hogy aki a személyleírás, vagy a képen látható ékszerek alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenes 06-80-555-111 „Telefontanún”, a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén. (police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik