Belföld

Zajvédő falat építenek az M3-ason, dugók jöhetnek

Gödöllő környékén sávokat zárnak le és húznak el, sebességkorlátozás is várható.

Zajvédő fal építése miatt további forgalomkorlátozásra és így torlódásokra számíthatnak az autósok az M3-as autópályán, Gödöllő térségében szerdától várhatóan június 30-ig – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden.

A vállalat beruházásában folytatódnak az autópálya 27-es és 30-as kilométere között a zajvédő fal bontási és építési munkálatai. A munkálatok idejére lezárják az érintett szakaszon a leálló- és a külső sávot, egy sávot pedig átterelnek a pálya Miskolc felé vezető oldalára, így az erre közlekedőknek biztosítanak legalább két sávot a haladáshoz.

Az érintett szakaszon 60 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

Az M3-as autópálya 25-ös és 31-es kilométere közötti ideiglenes terelés kiépítését már elkezdték a szakemberek. A Magyar Közút arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi vezető biztonsága miatt, hogy tartsák be az ideiglenes sebességhatárokat. Jelezték, az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform-szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon. (MTI)

(Kiemelt kép: MTI/Balázs Attila)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik