Belföld

Tömeg és könnyek – káoszba fulladt a rendezvény, amire tinilányok ezrei özönlöttek a Mammutba

A szervezők nem voltak rá felkészülve, hogy a musica.ly rendezvényére, a Muser Show-ra ennyien kíváncsiak lesznek, le is fújták az egészet.

Használja ön a musica.lyt? Nem? Akkor ön valószínűleg nem tinédzser lány, a videós közösségi média app ugyanis, amelyben gyakorlatilag saját videoklipet tud csinálni a felhasználó, leginkább a tinilányok körében örvend nagy népszerűségnek. Nagyon nagynak, itthon is, legalábbis erre enged következtetni az a káosz, amit a szombat délutánra meghirdetett Muser Show körül kialakult.

A Muser Show a musica.ly rendezvénye, vagyis csak az lett volna, ha a szervezők számolnak azzal az óriási érdeklődéssel, ami az eseményt övezte: a buli helyszínéül szolgáló budapesti pláza, a Mammut 2 épületéhez ugyanis annyian jöttek el, hogy a biztonságiak nem bírtak a sokezres tiniáradattal, így végül kihívták a rendőröket és lefújták az egészet. Mindezt az után, hogy a várakozó tömegben többen rosszul lettek. Az egyik népszerű magyar muser klipben mesélt a káoszról, szerinte tízezer rajongó ment ki a Mammuthoz. Többen zokogva vették tudomásul, hogy nem találkozhatnak rajongott kedvenc musereikkel. Az eseményen ugyanis az app koronázatlan királyaival – mert itt is vannak sztárok, rengeteg követővel – találkozhattak volna a gyerekek. Néhányuknak, akik a formátlan embertömeggé hízott sor elején voltak, sikerült is, lásd a videóban, ám a legtöbben hiába érkeztek.

A Muser Show Facebook-eseményét ellepték a csalódott kommentelők, volt, aki több száz kilométert utazott az esemény kedvéért, de olyan is volt, aki a West Balkán tragédiáját vizionálta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik