Belföld

Nacsa Olivér: A kormány politikája az egyetlen járható út

Interjút adott a Magyar Időknek Nacsa Olivér. A humorista nem rejtette véka alá, hogy ő a Fidesz politikájában hisz. Mint mondta, az a politika, amelyet a magyar kormány képvisel a bevándorlás kérdésében, „az egyetlen járható út”.

Az, hogy bevándorlóország leszünk-e vagy sem, nem aszerint dől el, hogy ki liberális érzelmű és ki konzervatív, mert erre egész egyszerűen egyfajta válasz létezik, a józan ész válasza. Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a magyarországi ellenzék ezzel kapcsolatos kommunikációján. Ott teljes a zűrzavar és a káosz, és nagyon remélem, hogy ezt a választópolgárok is látják

– véli Nacsa.

A humorista szóba hozta Lázár János bécsi videóját is. Személyes tapasztalata is van az osztrák fővárossal, mert családja egy része ott él.

Lázár János videójáról, amelyikből a liberális oldal nagy botrányt kavart, azt kell mondanom, hogy teljesen megfelel a valóságnak, egészen elképesztő állapotok uralkodnak Ausztriában és azon belül Bécsben.

Szerinte a keresztény-zsidó kultúrát meg kell védenünk, a kétezer éves európai identitást meg kell, hogy őrizze a kontinens.

Beszélt arról is, hogy amíg Hajós András és Bödőcs Tibor a liberális oldal szószólói lettek, a konzervatív oldalnak is jár lehetőség, hogy „ismert művészek kiálljanak az értékrendje mellett”.

Nacsa Olivérnek Bagi Ivánnal volt egy sorozata, amiben a kormányfő a szomszédjaival társalgott a kerítésre könyökölve. 2015-ben a humorista azt mondta, „Orbán mellől elfogytak a szomszédok”. Nacsa a Magyar Időknek most azt nyilatkozta, „ha megnézzük az ellenzéki oldalt, nincs egyetlen karizmatikus vezető sem, akivel szembeállítható lenne. Ezzel a helyzettel azóta nem tudunk mit kezdeni”.

Kiemelt kép: Zih Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik