Belföld

Most Karácsony kampányrendezvényén muszlimoztak

Nem a Fidesz, hanem egy szélsőjobbos ifjúsági szervezet.

Úgy tűnik, az idei választáson az a Fidesz legfontosabb kampányüzenete, hogy ők gyűlölik a legjobban az arabokat, és bárki más győzne, az a lehető legrövidebb időn belül kalifátust csinálna Magyarországból. Így ekörül forognak azok az akciók is, amelyeket kormánypárti aktivisták hajtanak végre ellenzéki rendezvényeken – lehet, hogy Vona Gábornak már hiányérzete lenne, ha egy fórumán nem szólalna meg valamelyikük telefonjáról a müezzin, vagy ne ragasztanák fel az autójára, hogy Allah akbar.

Kedden hasonlóan magasröptű trollkodásra került sor az MSZP-Párbeszéd II. kerületi fórumán, ahol fejükön kendőt viselő emberek jelentek meg Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt beszéde alatt, és azt kiabálták, hogy „Köszönjük, Gergő, a mecsetet”. Biztonsági emberek kísérték ki őket, kollégánk videója alább.

Frissítünk!

Az Identitás Generáció nevű szélsőjobboldali szervezet közölte, hogy nem a Fidesz, hanem ők trollkodtak a rendezvényen, a fenti képen Bódi Ábel nevű tagjuk látható.

A kormányoldal egyébként azért mecsetezik, mert Zuglóban a Magyar Iszlám Közösség imaházat nyitott egy magáningatlanban, de arról már nem beszélnek, hogy Erzsébetvárosban a fideszes többségű képviselő-testület egy önkormányzati ingatlan bérbe adását szavazta meg a Magyarországi Muszlimok Egyesületének, imaterem kialakításához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik