Belföld

Itt az összefogás: egy emberként álltak be a független polgármesterek a Fidesz mögé Nógrádban

Gyermekeink jövőjéért, családjaink biztonságáért és boldogulásáért, településeink felvirágoztatásáért.

Szerdán délután osztotta meg Becsó Károly, Nógrád megye 1. számú választókerületének fideszes jelöltje Facebook-oldalán azt a nyilatkozatot, amelyben a választókerület 47 településéből 41 polgármestere kinyilvánítja, hogy a választáson őt támogatják. A 41 polgármesterből csak tíz fideszes, 31-et elvileg függetlenként választottak meg településvezetőnek – írja az Azonnali.

A portál szerint elég jól kiderül a nyilatkozatból, hogy nem Becsó Károly személye, hanem inkább a Fidesz mellett állnak ki a polgármesterek. Azt írják: „közös érdekünk, hogy az országgyűlési választásokon megerősítsük szövetségünket és támogassuk Dr. Becsó Károlyt, hogy az együtt megkezdett munkát gyermekeink jövőjéért, családjaink biztonságáért és boldogulásáért, településeink felvirágoztatásáért még hatékonyabban folytathassa”, ám Becsó Károly épp hogy nem végzett eddig semmilyen munkát, mert bátyja, Becsó Zsolt a választókerület jelenlegi országgyűlési képviselője.

A Becsó-testvérekről a héten írta meg a hvg.hu, hogy vállalkozásuk 34 millió forint EU-támogatást nyert egy hollókői vendégház felépítésére, de hiába érdeklődtek arról, hogyan lehetne ott megszállni, a vele azonos utcában lévő magán- és vendégházaknál azt mondták, az Becsó Zsolt magánrezidenciája.

KÖSZÖNÖM A SZÉLESKÖRŰ ÖSSZEFOGÁST ÉS TÁMOGATÁST!Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Kelet-Nógrád 41 polgármestere…

Közzétette: Dr. Becsó Károly Országgyűlési képviselőjelölt – 2018. március 28.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik