Belföld

Ölést ígért, nőt vert a betonkeverőért a nyugdíjas

Egészen szürreális ügyben emeltek vádat.

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy hatvanhat éves lajosmizsei férfi ellen, aki tavaly március 24-én úgy akarta megszerezni a részben sajátjának hitt betonkeverőt, hogy tulajdonosát öléssel fenyegette és megütötte. Elment egy tiszaalpári üzletbe, hogy elvigye a betonkeverőt, amiről tévesen azt hitte, fele részben az övé.

Amikor a boltos hölgy közölte, hogy nála nincs betonkeverő, a vádlott trágár szavakkal szidni kezdte, megszorította a sértett mindkét halántékát és közölte a nővel, hogy

ha vasárnapig nem lesz itt az udvarban a betonkeverő, akkor megdöglesz.

Ezután a vádlott hadonászva elindult kifelé. A nő védekezésként maga elé tett egy partvist, mire a férfi visszalépett, kicsavarta a kezéből, ököllel a nő arcába ütött, majd távozott a helyszínről.

A sértett nem adta át a betonkeverőt, a bántalmazás miatt fején nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, könnyű testi sértés miatt kérte a vádlott megbüntetését. A büntetlen előéletű, szabadlábon védekező férfit az önbíráskodás kísérletén kívül könnyű testi sértéssel vádolják, bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik