Belföld

100 millió AIDS-es nigériaival rémisztgettek a fideszes fórumon

Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke egy kozármislenyi fideszes fórumon próbálta kérdezni Hoppál Pétert. A politikus a pécsi csődhelyzetről szeretett volna többet megtudni, majd azt írja,

illedelmes kezdés után közel másfél óra tömény gyűlölet következett goebbels-i mélységekben Lomnici Zoltántól, plusz belém rúgtak a fideszes szimpatizánsok.

A fórumon olyan mondatok hangzottak el, mint:

  • „Nigéria lakosságának több mint 80%-a, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et.”
  • „Olyan víruseredetű betegségeket hoznak magukkal, mint a nílusi láz, ebola és a többi, aminek nincs gyógyszere.”
  • „Sokak szerint szélsőséges, de mindenképpen egy nagyon markáns liberális nézetrendszert próbálnak ránk erőltetni, az Európai Unióra és az európai államokra, amelynek sarokpontjai például, adott esetben a drogliberalizáció, a melegházasság előmozdítása, és hát természetesen a férfiak és a nők egyenjogúsítása.”
  • „Brüsszeli kollégák szerint ott már a nőket nem szabad az ajtóban előreengedni, mert az a gender-elméletnek és a diszkrimináció tilalmának már nem felel meg.”
  • „Tudomásom szerint Spanyolországban a fiatalok között több mint 50%-os a munkanélküliség, ennek ellenére Merkelék nem azt mondták, hogy a spanyol fiatalokat hozzuk be, hanem nekünk sokkal jobbak a magukat szírnek mondók.”
  • „Van olyan magyar honfitársunk, aki külföldről finanszírozott civil szervezet vezetőjeként Németországban azért lobbizik, hogy nekünk rosszabb legyen, és németországi cégek vagy akár a német kormányzat megbüntessen minket. Van ilyen honfitársunk. Meg szokták kérdezni, hogy mikor lesz már az, hogy hazaárulásért bárkit elítélnek? Mert ez mindenképpen súrolja ezt a kategóriát.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik