Belföld

Veszprémi jobbikos jelölt: Márki-Zay Péter Orbán Viktorért kampányol

Varga-Damm Andrea, a veszprémi jobbikos jelölt vasárnap délelőtt közzétett Facebook-posztjában közölte:

Sajnálom, hogy Márki-Zay Péternek az ég adta világon semmilyen politikai érzéke nincs.

A Jobbik politikusa szerint

Hódmezővásárhely polgármestere gyakorlatilag Orbán Viktorért kampányol. Megjegyeznék még egy dolgot. Hódmezővásárhelyen a polgármestert polgármesternek választották. Neki ez a dolga. Úgy tudtuk, sok feladata van az elmúlt időszak felszámolására. Remélem, hogy amikor munkaidőben van távol a hivataltól, hivatalos szabadságon van. A mi köreinkben mindenki azt csinálja, ami feladatot kapott a néptől.

Ahogy megírtuk, Márki-Zay Péterék megneveztek 53 ellenzéki jelöltet, akik nyerhetik a választókerületüket. Honlapjukra felkerült 53 esélyes ellenzéki jelölt, és arra kér mindenkit, hogy őket támogassák, mert így lesz remény a rendszerváltásra.

Veszprémben három éve is a független Kész Zoltán nyert az időközin, aki a baloldal támogatásával győzedelmeskedett, a Jobbik nem indított jelöltet vele szemben, írja az Index.

A hódmezővásárhelyi polgármester szombaton kampányolt is Veszprémben, ahol nem is hódmezővásárhelyi, hanem veszprémi modellről beszélt, ami Hódmezővásárhelyen csak folytatódott februárban.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Nagy Lajos

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik