Belföld
Budapest, 2018. március 24.
A kivilágítatlan Vajdahunyad vár a Föld órája elnevezésû akció elõtt 2018. március 24-én. A Természetvédelmi Világalap (WWF) kezdeményezésére a 2007-ben indult világméretû akcióban részt vevõ városokban március utolsó szombatján este fél kilenc és fél tíz között egy órára lekapcsolják a világítást, hogy felhívják a figyelmet a Földet fenyegetõ éghajlatváltozás veszélyeire.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Így hunytak ki a budapesti fények

24.hu
24.hu

2018. 03. 25. 06:44

A Természetvédelmi Világalap  kezdeményezésére a 2007-ben indult világméretű akcióban részt vevő városokban március utolsó szombatján este fél kilenc és fél tíz között egy órára lekapcsolták a világítást, hogy felhívják a figyelmet a Földet fenyegető éghajlatváltozás veszélyeire.

Az akcióban több budapesti nevezetesség is részt vett, mutatjuk a fotókat:

Budapest, 2018. március 24.
Kombóképen a Mûcsarnok a Föld órája elnevezésû akció elõtt kivilágítva (jobbra), és az akció idején, kivilágítatlanul 2018. március 24-én este. A Természetvédelmi Világalap (WWF) kezdeményezésére a 2007-ben indult világméretû akcióban részt vevõ városokban március utolsó szombatján este fél kilenc és fél tíz között egy órára lekapcsolják a világítást, hogy felhívják a figyelmet a Földet fenyegetõ éghajlatváltozás veszélyeire.
MTI Fotó: Kovács Tamás
Műcsarnok (MTI Fotó: Kovács Tamás)
Budapest, 2018. március 24.
Kombóképen Budapest a Föld órája elnevezésû akció elõtt kivilágítva (balra), és az akció idején, kivilágítatlanul 2018. március 24-én este. A Természetvédelmi Világalap (WWF) kezdeményezésére a 2007-ben indult világméretû akcióban részt vevõ városokban március utolsó szombatján este fél kilenc és fél tíz között egy órára lekapcsolják a világítást, hogy felhívják a figyelmet a Földet fenyegetõ éghajlatváltozás veszélyeire.
MTI Fotó: Mónus Márton
Budapest (MTI Fotó: Mónus Márton)
Budapest, 2018. március 24.
Kombóképen Millenniumi emlékmû a Föld órája elnevezésû akció elõtt kivilágítva (balra), és az akció idején, kivilágítatlanul 2018. március 24-én este. A Természetvédelmi Világalap (WWF) kezdeményezésére a 2007-ben indult világméretû akcióban részt vevõ városokban március utolsó szombatján este fél kilenc és fél tíz között egy órára lekapcsolják a világítást, hogy felhívják a figyelmet a Földet fenyegetõ éghajlatváltozás veszélyeire.
MTI Fotó: Kovács Tamás
Millenniumi emlékmû (MTI Fotó: Kovács Tamás)
Vajdahunyad vár (MTI Fotó: Kovács Tamás)

Kiemelt kép: MTI Fotó/Kovács Tamás

vissza a címlapra

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.